شنبه, 25 آبان 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
  • کد خبر : ۷۲۲۴۳
حضور كارشناس علم سنجی دانشگاه در نهمین همایش ملی روسای ادارات وكارشناسان علم سنجی دانشگاه های علوم پزشكی كشور در شهر زنجان

همایش روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به مدت دو روز در تاریخ 17و 18 مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و  با حضور دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت با محورهای آشنایی با توسعه سامانه علم سنجی دانشگاهها، پایش و ارزشیابی فعالیت های علم سنجی در برنامه عملیاتی, آشنایی با تغییرات سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی، ارزیابی وب سایت های مراکز علم سنجی، آشنایی با شاخص های نوین و تغییرات علم سنجی، آشنایی با Journals Metrics و شیوه های شناسایی و گزارش مجلات نامعتبر و جعلی در سالن اجلاس مرکز همایشهای روزبه برگزار شد.

V5.4.0.0